Disclaimer

Op deze website wordt zorgvuldig samengestelde informatie aangeboden door Chef Duurzaam. Het is niet toegestaan om teksten, lay-out en andere inhoud te kopiëren of op enige andere wijze te reproduceren en verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Chef Duurzaam.

U kunt contact met ons opnemen via info@chefduurzaam.nl om toestemming te verkrijgen. Chef Duurzaam kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid en volledigheid van de informatie op info@chefduurzaam.nl. En aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit mogelijke onvolkomenheden, onjuistheden of problemen met betrekking tot het gebruik of verspreiding ervan. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen op info@chefduurzaam.nl.

Op de website selecteren we producten met een duurzaam aspect. Het kan dus voorkomen dat een product niet geheel duurzaam is, maar alleen een duurzaam aspect heeft. Op onze website Chef Duurzaam hebben alle geselecteerde producten een duurzaam aspect (op de zoekpagina na, hier kan op alle producten gezocht worden). Mocht het voorkomen dat een product dit niet heeft, gelieve ons te berichten hierover zodat we dit aan kunnen passen. Fouten kunnen gemaakt worden en wij zijn dan ook niet verantwoordelijk als er door ons een product aangeschaft wordt zonder duurzaam aspect.

Deze website bevat links naar andere websites waar duurzamere gerelateerde producten worden verkocht. De prijzen van deze producten zijn niet gekoppeld aan onze website. Het kan voorkomen dat sommige producten tegen hogere of lagere prijzen worden aangeboden dan onze richtprijzen. Ook is het mogelijk dat sommige duurzamere producten niet beschikbaar zijn.